
به گزارش روابط عمومی موسسه مجمع الفکرالاسلامی، جلسه ریاست موسسه مجمع الفکرالاسلامی با حجة الاسلام والمسلمین تهرانی رییس حوزه علمیه خواهران استان قم در مدرسه امام زین العابدین علیه السلام برگزار شد.
جلسه ریاست موسسه مجمع الفکرالاسلامی با حجه الاسلام والمسلمین تهرانی رییس حوزه علمیه خواهران استان قم در مدرسه امام زین العابدین علیه السلام برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی موسسه مجمع الفکرالاسلامی، در این جلسه که تعدادی از معاونین و مدیر مرکز زبان موسسه حضور داشتند، حجة الاسلام والمسلمین رفیع ضمن خیر مقدم با ارایه گزارشی از فعالیت های آموزشی موسسه گفت: مهم ترین رسالت معاونت آموزش این موسسه برگزاری دوره های دانشی ومهارتی مختلف برای مخاطبان حوزوی و دانشگاهی است. از اینرو مرکز زبان موسسه با روشی جدید برای سطوح مختلف (از خردسال تا بزرگسال) در بازه زمانی مناسب برنامه ریزی محتوایی و آموزشی نموده است که الحمدلله توانسته نظر مخاطبان زیادی را به خود جلب کند.
در ادامه حجه الاسلام والمسلمین عباسی مسئول مرکز زبان موسسه مجمع الفکرالاسلامی به بیان ویژگی های مرکز زبان پرداخت و گفت اهداف کلی طرح آموزش زبان عربی عبارتند از: ترویج زبان عربی به عنوان یک زبان کاربردی، ایجاد انس وعلاقه نسبت به زبان قرآن وحدیث و ادعیه، ارتقا سطح فهم واژگان نسبت به زبان قرآن وحدیث و ادعیه، تقویت زبان عربی به عنوان یکی درس های متداول در نظام آموزش و پرورش، تسهیل در یادگیری قواعد زبان عربی و فهم متن و تصحیح خواندن متون، آموزش مهارت های زبانی )گفتار ، نوشتار ، شنیدار ، درک مطلب ، ترجمه(، تربیت افراد مسلط به زبان عربی جهت به کارگیری در امر آموزش و فعالیت های فرهنگی وترویجی وی سه مرحله آموزش( برنامه آموزشی و کلاسیک)، تثبیت(برنامه مطالعاتی و تقویتی)، کاربرد(برنامه بکارگیری ازآموخته ها) را اجزاء اصلیطرح آموزش زبان عربی دانست و گفت سیر آموزشی طرح زبان عربی برای خردسال( 8-6 سال) مجموعه » إلي إلعربية « در 60 جلسه و برای کودکان(12-9 سال) مجموعه » إبد أ إلعربية» در 60 جلسه و برای نوجوانان (15-12 سال) مجموعه » ا تَبِع إلعربية» در 60 جلسه و برای بزرگسالان (16 سال و بالاتر) مجموعه » أتقن إلعربية» در 80 جلسه برنامه ریزی شده است.
مدیر مرکز زبان مجمع الفکر الاسلامی در ادامه به اهداف آموزشی مرکزاشاره کرد و گفت :آموزش مهارت خواندن عربی و تصحیح لحن و لهجه عربی و تقویت شنیدار، آموزش مهارت گفتار )ابتدایی ، عمومی ، عالی(، آموزش مهارت نوشتار)ابتدایی ، عمومی ، عالی(، آموزش مهارت فهم مطلوب ترجمه )ابتدایی ، عمومی ، عالی(، آموزش مهارت های تخصصی ) سخنرانی ، نویسندگی ، ترجمه(، آشنایی با لغت نامه های عربی و نحوه بکار گیری آن، آموزش بیش 14000 واژه در موضوعات مختلف اهم اهداف آموزشی مرکز زبان می باشد.
حجه الاسلام عباسی در پایان جلسه گفت: این طرح با نگاه تربیت مدرس به دنبال استقلال مراکز آموزشی می باشد و هزینه برگزاری طرح تنها شامل هزینه استاد ، هزینه محتوای آموزشی می باشد.
وی افزود: طرح های مرکز علاوه بر قابلیت زمان بندی به صورت روزانه ، هفتگ و یا دوره های زمانی خاص(تابستان)، قابلیت اجرا در همه مدارس و مراکز آموزشی ابتدایی و راهنمایی و دبیرستان و حوزه و دانشگاه را دارد. همچنین روند اجرایی و کیفی و کمی و سطح آموزشی زبان آموزان توسط مؤلفین و هیأت علمی مورد نظارت و ارزیابی قرار می گیرد.
حجه الاسلام و المسلمین تهرانی ضمن قدردانی از زحمات مرکز زبان فرمودند: به نظر می رسد مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران در دو سطح آموزشی (دوره آموزش تربیت مدرس مکالمه عربی برای اساتید و دوره آموزشی مکالمه عربی برای طلاب مستعد حوزه علمیه خواهران)بتواند با مرکز زبان مجمع الفکرالاسلامی همکاری های لازم را به عمل آورد.